Karstulan kansalliset seniorit ry

Tänä poikkeusaikana suunnittelemme toimintamme varauksella. Jatkamme kuukausitapaamisia yhteisten ateriahetkien merkeissä .
Tarjoamme siis monipuolista, aktivoivaa ja virkistävää yhteenkuuluvutta vahvistavaa toimintaa iloisessa porukassa.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa.  Senioreilla on edustus Karstulan vanhusneuvostossa. Olemme myös mukana Apusuntiotoiminnassa ja siihen voi ilmoittautua mukaan Hilkka Saarenkedolle 0400 931 043.

Lähetämme vuositiedotteen kaksi kertaa vuodessa ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja tarkennuksista  Viispiikkisen Muistilistalla.

Vuosien 2018-2020 teema on Seniorit nettiajassa,  uusi teema vuosille 2021-2023 on Rohkeasti tulevaisuuteen .
Se sisältää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistamisen, tiedon ja taidon lisäämisen sekä myös vahvan edunvalvonnan.

Yhdistyksessämme on noin 55 jäsentä. Yhdistys on toiminut Karstulassa jo yli 30 vuotta, perustettu 5.6.1984. Jäsenenä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön tuomalla ideasi esille.

Säännöt

Tietosuojaseloste