Karstulan kansalliset seniorit ry

Tänä poikkeusaikana suunnittelemme toimintamme varovaisuusperiaatetta noudattaen. Jatkamme kuukausitapaamisia yhteisten ateriahetkien merkeissä  maaliskuussa Opistolla ja toukokuussa leirintäalueen kodalla..
Tarjoamme siis monipuolista, aktivoivaa ja virkistävää yhteenkuuluvutta vahvistavaa toimintaa iloisessa porukassa.

Toivottavasti syyskaudella voimme jatkaa kuukausitapaamisia ja silloin suunnitelmissa Seniorisoppaa, lähiteatteria ja yhteisiä ateriahetkiä.

Senioreilla on edustus Karstulan vanhusneuvostossa. Olemme myös mukana Apusuntiotoiminnassa ja siihen voi ilmoittautua mukaan Hilkka Saarenkedolle 0400 931 043.

Lähetämme vuositiedotteen kaksi kertaa vuodessa ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista ja tarkennuksista  Viispiikkisen Muistilistalla.

Vuosien 2021 - 23 teema on Rohkeasti tulevaisuuteen .
Se sisältää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin vahvistamisen, tiedon ja taidon lisäämisen sekä myös vahvan edunvalvonnan.

Yhdistyksessämme on noin 52 jäsentä. Yhdistys on toiminut Karstulassa jo yli 30 vuotta, perustettu 5.6.1984. Jäsenenä pääset vaikuttamaan toiminnan sisältöön tuomalla ideasi esille.

Säännöt

Tietosuojaseloste